Ο ΟΦΗ θα τιμήσει το Χάιμε Βέρα (photos)

Ο ΟΦΗ θα τιμήσει το Χάιμε Βέρα (photos)

Έναν παίκτη ιδιαίτερα αγαπητό στους φίλους του ΟΦΗ, τον Χιλιανό Χάιμε Βέρα, θα τιμήσει την Κυριακή (18/11) πριν από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ο κρητικός σύλλογος.

Ο Βέρα, που υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του ΟΦΗ επιστρέφει στο Ηράκλειο μετά από 20 ολόκληρα χρόνια και η παρουσία του θα ξυπνήσει ευχάριστες μνήμες στον κόσμο του συλλόγου.

Ο Χιλιανός άσος αποδέχτηκε την πρόταση που του έκανε ο Μάνθος Πουλινάκης και θα δώσει την Κυριακή το «παρών» στο Γεντί Κουλέ για να τιμηθεί και να τιμήσει με την παρουσία του τον κόσμο που τον λάτρεψε κυριολεκτικά την πενταετία 1987-1992 που φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κρητικής ΠΑΕ:

«Με μεγάλη χαρά η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει ότι την Κυριακή, πριν το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, θα τιμηθεί ο Χάιμε Βέρα. Ένας από τους πιο σπουδαίους παίκτες που φόρεσαν ποτέ την φανέλα της ομάδας, ο Χιλιανός μέσος που τώρα είναι συνεργάτης του Χόρχε Μπόργκι, ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ομάδας της Χιλής, βρίσκεται με την Εθνική ομάδα της χώρας του στην Ελβετία. Σήμερα επικοινώνησε μαζί του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης και του έκανε την σχετική πρόσκληση, την οποία ο Βέρα, σε άπταιστα ελληνικά, αποδέχτηκε με χαρά και συγκίνηση.

Ο Βέρα θα επιστρέψει στο Ηράκλειο μετά από 20 χρόνια, και πιο συγκεκριμένα από το 1992 που έφυγε από τον ΟΦΗ.

Ο Χιλιανός άλλοτε μεσοεπιθετικός της Κόλο Κόλο και νυν προπονητής, αγωνίστηκε στην ομάδα μας από το 1987 ως το 1992, έπαιξε συνολικά 112 παιχνίδια και πέτυχε 23 τέρματα. Μετά τον ΟΦΗ, έπαιξε στην Κομπρελόα (Χιλή) και στη Μονάρκας Μορελία (Μεξικό) ως το 1996, όταν και αποσύρθηκε. Εργάστηκε έπειτα ως προπονητής στις ακαδημίες της Κόλο Κόλο, ενώ υπήρξε και βοηθός προπονητή της ομάδας, δίπλα στον Χάιμε Πισάρο. Μαζί, κατέκτησαν την Κλαουσούρα του 2002!

Το 1984, ο Χάιμε Βέρα αγωνίστηκε με την ολυμπιακή ομάδα της Χιλής στους Αγώνες του Λος Άντζελες. Επίσης, ήταν στην αποστολή της εθνικής ομάδας για τα Κόπα Αμέρικα των ετών 1987, 1989 και 1991».



ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Τα highlights του ντέρμπι «Δικεφάλων» της Super League
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Τα highlights του ντέρμπι «Δικεφάλων» της Super League
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: «Γιούχα» στο γήπεδο κι έντονες αποδοκιμασίες προς όλους έξω από την «OPAP Arena»
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: «Γιούχα» στο γήπεδο κι έντονες αποδοκιμασίες προς όλους έξω από την «OPAP Arena»
Ασταμάτητος ο παικταράς Καρέτσας: Γκολάρα στο Γκενκ – Γάνδη για τον 17χρονο!
Ασταμάτητος ο παικταράς Καρέτσας: Γκολάρα στο Γκενκ – Γάνδη για τον 17χρονο!
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-3: Δήλωσε «παρών» με τεράστια ανατροπή - Αδιανόητη κατάρρευση της «Ένωσης»!
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-3: Δήλωσε «παρών» με τεράστια ανατροπή - Αδιανόητη κατάρρευση της «Ένωσης»!
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved