Ολυμπιακός: Τα είπαν Ζαρντίμ-Γκρέκο
Έτοιμος να προσφέρει στον Ολυμπιακό είναι ο Λεάντρο Γκρέκο, με τον Ιταλό να δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση στο χθεσινό (7/9) φιλικό επί των Νέων, έχοντας αργότερα ολιγόλεπτο τετ-α-τετ με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Για να καλύψει μία θέση στον χώρο του κέντρου του Ολυμπιακού ήρθε στους «ερυθρόλευκους» ο Λεάντρο Γκρέκο, ωστόσο μέχρι τώρα έχει μία συμμετοχή και αυτή λίγων λεπτών στο ματς με τη Βέροια.
Ο πρώην μέσος της Ρόμα ήταν... ορεξάτος σατη φιλική νίκη επί των Νέων, σκοράροντας μάλιστα με φάουλ! Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε μετά το ματς με τον Γκρέκο, θέλοντας να ακούσει και τη δική του θέση.
Αυτό που προέκυψε, είναι πως ο Ζαρντίμ τον ενημέρωσε πως τον υπολογίζει και μάλιστα πολύ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Ιταλός μέσος να αγωνιστεί από την αρχή στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, που θα είναι και το τελευταίο... τεστ πριν τον αγώνα με τη Σάλκε.
Φυσικά, ο Γκρέκο δείχνει και αισθάνεται έτοιμος να «αρπάξει» την ευκαιρία που θα του δοθεί και δεν... βλέπει την ώρα να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού για το διάστημα που επιθυμεί.