«Άνθισε» στην βροχή ο Πλατανιάς!
Τη φιλική νίκη με 1-0 κόντρα στην Κασσιώπη πανηγύρισε το απόγευμα της Πέμπτης (2/8) ο Πλατανιάς στο προπονητικό κέντρο του Καρπενησίου που προετοιμάζεται.
Το τέρμα για το «συγκρότημα» του Γιάννη Χατζηνικολάου πέτυχε ο Μαρτσάκης στο 82’ ενώ η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε μερικά λεπτά νωρίτερα, λόγω της δυνατής βροχής που έπληξε την πόλη της Στερεάς Ελλάδας.
Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ στο 29’ ωστόσο, ο Λα Ρόκα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας της Κέρκυρας.
Πλατανιάς: Κηπουρός, Παληγέωργος, Δέντσας, Γκουέι, Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ, Κουρτεσιώτης, Λα Ρόκα, Έλκεμανς, Μαραγκουδάκης, Αναστασάκος.
Κασσιώπη: Ζάχος, Γυφτοκώστας, Θεοδωρέλλης, Μεθυμέρης, Πάγκαλης, Τσούκλης, Τσάτσος, Καραγιάννης, Φαρούκ, Γραμματικόπουλος.