Με Κατσουράνη στα χαφ ο Παναθηναϊκός

Με Κατσουράνη στα χαφ ο Παναθηναϊκός

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προτίθεται να επαναφέρει τον Κώστα Κατσουράνη στη φυσική του θέση στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας για να έχει ακόμα μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας και καλύτερη κυκλοφορία.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο (29/1) παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας έχει ήδη ξεκινήσει, ωστόσο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν έχει ακόμα ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει στη Θεσσαλονίκη. Ήδη όμως έχει συζητήσει με τους συνεργάτες του, κάποια από τα πλάνα του ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα.

Όπως και ο ίδιος είπε στη συνέντευξή του αυτό που θέλει από τους παίκτες του είναι μεγάλη κατοχή της μπάλας, καλή κυκλοφορία και πάνω από όλα να μπουν από την αρχή επιθετικά. Με βάσει αυτά και έχοντας στο μυαλό του και το ματς του ΟΑΚΑ μία από τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει σε σχέση με το σχήμα που παρέταξε κόντρα στον Λεβαδειακό είναι η μετακίνηση του Κώστα Κατσουράνη και πάλι στα χαφ.

Ο διεθνής άσος αγωνίστηκε ως στόπερ κόντρα στους Βοιωτούς, αλλά δεδομένης της επιθετικής αδυναμίας των Δραμινών ο Φερέιρα προτιμά τον «Κατσούρ» στη μεσαία γραμμή, κάτι που θα του εξασφαλίσει ακόμα μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας, καλύτερη κυκλοφορία και φυσικά την σημαντική κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας.

Αυτό σημαίνει και επιστροφή του Ματίας Μπιάρσμιρ στην ενδεκάδα δίπλα στον Γιόσου Σαριέγκι, ενώ τη θέση του τιμωρημένου Σπυρόπουλου θα πάρει ο Ιωαννίδης, με τον Μαρίνο να παραμένει στο δεξί άκρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές με τους Ζέκα, Κουίνσι και Λέτο να παραμένουν δεδομένα στο αρχικό σχήμα. Για τις άλλες δύο θέσεις «μονομαχούν» ο Σιμάο με τον Βιτόλο και ο Τοτσέ με τον Κλέιτον, κάτι για το οποίο όμως ο Πορτογάλος τεχνικός θα αποφασίσει στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου.



Προκριματικά Μουντιάλ 2026: Νίκες για Αγγλία και Βοσνία - «Καυτός» ο Σφιντέρσκι με δύο γκολ
Προκριματικά Μουντιάλ 2026: Νίκες για Αγγλία και Βοσνία - «Καυτός» ο Σφιντέρσκι με δύο γκολ
Γερμανία – Ιταλία: Η γκάφα της χρονιάς από τους «ατζούρι» που έγινε viral!
Γερμανία – Ιταλία: Η γκάφα της χρονιάς από τους «ατζούρι» που έγινε viral!
Γιάννης Κωνσταντέλιας: Τα highlights της σχεδόν τέλειας εμφάνισής του στο Σκωτία – Ελλάδα
Γιάννης Κωνσταντέλιας: Τα highlights της σχεδόν τέλειας εμφάνισής του στο Σκωτία – Ελλάδα
Λεσόρ: «Με έκανε να νιώσω ασφαλής ο Γιαννακόπουλος - Μεγάλη κίνηση από εκείνον και την ομάδα»
Λεσόρ: «Με έκανε να νιώσω ασφαλής ο Γιαννακόπουλος - Μεγάλη κίνηση από εκείνον και την ομάδα»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved