Εύκολα ο Ηρακλής, 3-1 τα Γιαννιτσά

Εύκολα ο Ηρακλής, 3-1 τα Γιαννιτσά

Ένα ακόμη βήμα για την άνοδο έκανε ο Ηρακλής, καθώς επιβλήθηκε άνετα 3-1 της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Ο Γηραιός ήταν εντυπωσιακός στο πρώτο ημίχρονο, σημειώνοντας τρία γκολ στο πρώτο μέρος, με τους Ισαάκ, Σουλίδη και Στεφανίδη «σφράγισε» τη νίκη, ενώ για την Αναγέννηση είχε μειώσει ο Άρτσε στο 24’. Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής έριξε ταχύτητα, κάνοντας συντήρηση δυνάμεων ενόψει της συνέχειας.

Οι παίκτες του Γιάννη Χατζηνικολάου μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 11’ ο Σουλίδης έβγαλε κάθετη για τον Ισαάκ, που έγραψε το 1-0. Στο επόμενο λεπτό ο Στεφανίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0, μετά από πάσα του Σουλίδη. Η αντίδραση της Αναγέννησης ήρθε στο 24’, με τον Άρτσε να μειώνει σε 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.  Στο 37’ ο Σιατραβάκης έκανε τη σέντρα και ο Στεφανίδης με κεφαλιά έγραψε το 3-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα, με τον Ηρακλή να αρκείται στο 3-1 και να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών.

Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Παπαδόπουλος Π., Σαββίδης, Βαγγελόπουλος, Φερνάντεζ, Τσερκέζος, Λόπεθ, Ντατίδης (46’ Σαράφογλου), Σιατραβάνης (78’ Γεωργίου), Στεφανίδης (62’ Αλεξίου), Ισαάκ, Σουλίδης

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Τσιάμης, Αρτσε, Σιδηρόπουλος (74’ Καπνίδης), Γκαρακλίδης, Γιόγιος, Σαμαρόπουλος, Σκαθαρούδης, Αντρεΐνι (46’ Χαρμάνας), Καμπάνης (66’ Καρλόπουλος)



Δευτέρα του Πάσχα επιστρέφουν τα «χρυσά» κορίτσια της Εθνικής πόλο
Δευτέρα του Πάσχα επιστρέφουν τα «χρυσά» κορίτσια της Εθνικής πόλο
La Liga: Φιλί ζωής από Βαλβέρδε για τη Ρεάλ, αποδοκιμάστηκε ο Εμπαπέ
La Liga: Φιλί ζωής από Βαλβέρδε για τη Ρεάλ, αποδοκιμάστηκε ο Εμπαπέ
Βαγγέλης Παυλίδης: Έφτασε τα 27 γκολ με την Μπενφίκα εναντίον της Γκιμαράες
Βαγγέλης Παυλίδης: Έφτασε τα 27 γκολ με την Μπενφίκα εναντίον της Γκιμαράες
Serie A: Η Μπολόνια σόκαρε την Ίντερ στις καθυστερήσεις
Serie A: Η Μπολόνια σόκαρε την Ίντερ στις καθυστερήσεις
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved