Νίκησε και ελπίζει ο Παναιτωλικός
Νικηφόρα με 1-0 από την έδρα του Ηρακλή Ψαχνών πέρασε ο Παναιτωλικός που δείχνει να εξασφαλίζει τα play-off και να ελπίζει σε απευθείας άνοδο.
Στον ένα βαθμό μακριά από τις θέσεις της απευθείας ανόδου διατηρήθηκε ο Παναιτωλικός που πήρε πολύ σημαντική νίκη με 1-0 επί του αδιάφορου βαθμολογικά Ηρακλή Ψαχνών εκτός έδρας.
Η ομάδα του Αγρινίου είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και κατάφερε να τις μετατρέψει σε γκολ στο 56’ με τέρμα του Καμαρά το οποίο αποδείχθηκε αρκετό για να της δώσει και το τρίποντο της νίκης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Γ. Σικαλιάς, Μπακομήτρος, Ρεπετσάς (74΄Ντελέκος), Λαμπρόπουλος, Μήτσης, Δήμου, Βανγκελί (57’ Ρούτσης), Α. Σικαλιάς, Γέσιτς, Χαικάλης, Σέγκος (62’ Σεοταχούλ).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τακίδης, Μπακάκης, Κούσας, Ιωάννου, Γκόλιας, Τζούνιορ, Μουμίν, Μπελόν (88’ Σφακιανάκης), Καμαρά (83’ Φαβάλι), Σίσιτς, Μπόγιοβιτς (75΄Κουτσοσπύρος).