ΑΕΛ Καλλονής: Κρίσιμο ματς στον Βόλο
Με μια δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος για την Καλλονή, καθώς αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στον Βόλο την Κυριακή (10/2).
Ο Μπάμπης Τεννές γνωρίζει καλά πως θα παίξει η ομάδα του απέναντι σε μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα και γι’ αυτό έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι τραυματίες Μανουσάκης και Γκονζάλες, όπως και ο νεοαποκτηθείς Νάτσο Νέιρα, καθώς δεν έχει εκδοθεί ακόμη το δελτίο του. Αντίθετα, επανέρχονται οι Κώτσιος και Σιλιγαρδάκης που εξέτισαν την ποινή τους.
Οι 19 εκλεκτοί της ΑΕΛΚ για το ματς στον Βόλο είναι οι: Μάππας, Καραγκιολίδης, Αναστασιάδης, Βαλιός, Γάλας, Σερφά, Κώτσιος, Λαμπρόπουλος, Χωριανόπουλος, Κριπιντίρης, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Σιλιγαρδάκης, Βλαστέλλης, Γιόνδης, Ντιμπαλά, Κάντζι, Μανούσος και Μάρα.