Α1 Βόλεϊ Γυναικών: Στη Nova το ντέρμπι
Σε απευθείας μετάδοση από το Novasports 3 θα προβληθεί το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για την Α1 Βόλεϊ Γυναικών.
Για αύριο (17/02, 18.00) είναι προγραμματισμένο το μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Α1 Βόλεϊ Γυναικών, ανάμεσα στους «αιώνιους». Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο «Μελίνα Μερκούρη» και θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε μέσω του συνδρομητικού καναλιού της Nova σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. Το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα επιμεληθεί ο Ηλίας Παπαϊωάννου.
Η ανακοίνωση: «Το «αιώνιο» ντέρμπι της Α1 Βόλεϊ Γυναικών είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 18.00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από το Novasports 3 τον αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α1 Βόλεϊ Γυναικών. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Ηλίας Παπαϊωάννου. Οι «ερυθρόλευκες» μπροστά στο κοινό τους στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» θα υποδεχθούν τις «πράσινες», με τον Ολυμπιακό να ψάχνει το «τρίποντο» στο δρόμο για τη πρωτιά στην κανονική περίοδο και τον Παναθηναϊκό να αναζητά τη νίκη για να κρατήσει την 4η προνομιούχο θέση».